Skocz do zawartości

Skarga na Kowerski

olafeg

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: olafeg 
Nick oskarżonego: @Kowerski
Data zdarzenia: 01.06.2024, około godziny 23:40
Powód skargi: Złe reprezentowanie serwera na randze administracyjnej.
Opis sytuacji: Witam. Sytuacja ma się tak, że wyzywał mnie pewien użytkownik serwera discord Paradise V1, więc zwróciłem się o pomoc do administracji. Wyżej wymieniony supporter zamiast zareagować w tej sprawie lub odpowiedzieć profesjonalnie, powiedział, że osoba która mnie zwyzywała dobrze zrobiła. Jest to dla mnie skandal, żeby członek administracji, oraz z tego co mi wiadomo zarząd frakcji zwracał się do mnie w taki sposób. Niżej zamieszczam dowody w tej sprawie. 
Dowody: 
image.png.8fad99506a9b2bac6df3f24b82bee3ac.png

• Lubię to 1

Dobry wieczór, wyżej wymieniona wiadomość nie była odpowiedzią na twoją wiadomość i nie była kierowana w twoją stronę, dlatego tą wiadomość odrazu usunałem abyś nie pomyślał że była w twoją stronę, jeśli natomiast zostałeś nią urażony zostaje mi jedynie serdecznie cię przeprosić. Przykro mi że taka sytuacja miała miejsce i mam nadzieję że nigdy się nie powtórzy. 

• Haha 1

2 minuty temu, Kowerski napisał(a):

nie była kierowana w twoją stronę

Człowieku, błagam Cię. Podsyłam cały kontekst wypowiedzi.image.thumb.png.a41c20aa0ad3f5823a88a14bc49b49fb.png Z nikogo innego wiadomością się to nie klei, nie wiem kogo próbujesz oszukać.

• Wow 1

"Nikogo nie próbuję oszukać, mówię jak jest. Chciałem odpisać komuś innemu na wiadomość, ale wyszło jak wyszło, dlatego wiadomość odrazu usunąłem żeby nikt nie poczuł się obrażony. "

Skarga odrzucona. Supporter wytłumaczył zaistniałą sytuację,

• Lubię to 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.