Skocz do zawartości

Apelacja od wyciszenia [olafeg] [Karataku]

olafeg

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa użytkownika: olafeg

Nazwa członka administracji który nadał karę: @Karataku

ID Discord:

Data nadania kary: 13.06.2024

Powód kary: Rzekome prowokacje w.w użytkownika.

Wyjaśnienie: Witam. Chciałbym z Panem wyjaśnić zaistniałą sytuację. Nie rozumiem dlaczego uważa Pan, że pana prowokowałem tudzież "nękałem". Używałem określenia "wazniak", aby podkreślić jaką jest Pan ważną osobą na tym świetnym serwerze, a pisałem ciągle do Pana ponieważ jest Pan moją inspiracją oraz chciałbym kiedyś być taki jak Pan. Nie wiem dlaczego Pan odebrał to w negatywny sposób, lecz jeżeli Pan to tak odebrał to pozostaje mi złożyć serdeczne przeprosiny w stosunku do Pana. Obiecuję poprawę i jeżeli Pan sobię tego nie życzy, to przestanę używać w.w określenia w stosunku do Pana. Liczę ze dojdziemy do porozumienia. Pozdrawiam gorąco Pana oraz życzę udanego dnia. 🙂

• Lubię to 2

Od momentu kiedy otrzymałeś ode mnie unbana ciągle mnie prowokujesz i dręczysz.

3 godziny temu, olafeg napisał(a):

Używałem określenia "wazniak", aby podkreślić jaką jest Pan ważną osobą na tym świetnym serwerze, a pisałem ciągle do Pana ponieważ jest Pan moją inspiracją oraz chciałbym kiedyś być taki jak Pan

Dobrze wiadomo że określenie "ważniaka" jest w celach prowokacyjnych, zresztą widać to po formie pisanych wiadomości.  "Ważniak degradacja najlepszy update roku" "wazniak jest zajęty pilnowaniem chatu 24/7" "zabraniam ci ważniak używać mojego nicku" "uważaj bo ważniak zaraz da ci karę" to tylko niektóre z wiadomości które pisałeś o mnie/do mnie codziennie po dosłownie kilkadziesiąt razy, co miało na celu mnie sprowokować. Robisz tak już od miesiąca jak nie lepiej, ostrzegałem cię wiele razy, iż jeśli tak dalej będziesz robić to zaczniesz ponosić konsekwencje. I zaczynasz ponosic. 

3 godziny temu, olafeg napisał(a):

Obiecuję poprawę i jeżeli Pan sobię tego nie życzy, to przestanę używać w.w określenia w stosunku do Pana

Mówiłem ci bardzo wiele razy abyś się do mnie nie zwracał w ten sposób i mnie nie dręczył, a ty jeszcze bardziej się nakrecales, dlatego nie wierzę w twoje intencje. Jeśli przestaniesz, nie będziesz karany, proste.

Także podsumowując, i patrząc na całokształt sytuacji oraz tą smieszną apelację w której próbujesz się wybielać i robić z siebie aniołka, to ów apelacja zostaje odrzucona.

• Haha 1

• Karataku zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.