Skocz do zawartości

Rekrutacja do San Andreas Medical Center - Czerwiec 2024

N0W4K
Wiadomość dodana przez N0W4K,

Dostęp do waszych podań będzie miał tylko zarząd frakcji

Wiadomość dodana przez N0W4K,

Status rekrutacji: Zamknięta!

Rekomendowane odpowiedzi

AD_4nXfHTVBt4dk2oksACnD48ilYohn16UmcJ6t2O2n0wFsL_8VUs4Y-WCNoFtWdraJdWqn5TVcXmchdf-CGjfsA8ikip0d_QiHJAvueLyLXhtxOec4LCQqeQqcpTBQmd1LIC-Z0H_9cTvO7xducm-1X9_rDJk-v?key=22gPJpTFair5lHJjPmdgTQ
Rekrutacja do San Andreas Medical Center - Czerwiec 2024

Czy chcesz nieść pomoc innym i zostać bohaterem San Andreas? Teraz masz szansę!

San Andreas Medical Center (SAMC) ogłasza nabór do naszej frakcji medycznej Jeśli marzysz o karierze ratownika medycznego, pielęgniarza lub lekarza, to miejsce jest dla Ciebie!

Kogo szukamy?

• Osób z pasją do medycyny: Niezależnie od doświadczenia, liczy się zaangażowanie i chęć niesienia pomocy. Jeśli kochasz medycynę i masz naturalną skłonność do pomagania innym, jesteś idealnym kandydatem.

• Zespołowych graczy: Praca w naszej frakcji wymaga współpracy i komunikacji na najwyższym poziomie. W SAMC wierzymy, że najlepsze rezultaty osiągamy, pracując razem, dlatego szukamy osób, które potrafią efektywnie współpracować z innymi.

• Odpowiedzialnych i rzetelnych osób: Bezpieczeństwo i zdrowie mieszkańców San Andreas zależy od Ciebie. Szukamy ludzi, którzy są odpowiedzialni i potrafią podejmować decyzje w trudnych sytuacjach.

Co oferujemy?

• Szkolenia i rozwój: Pełne wsparcie w zdobywaniu wiedzy i umiejętności medycznych. Organizujemy regularne szkolenia i warsztaty, które pomogą Ci stać się jeszcze lepszym specjalistą.

• Wspaniałą społeczność: Dołączysz do grupy ludzi, którzy podzielają Twoją pasję i zapał. Nasza frakcja to miejsce, gdzie znajdziesz przyjaciół na całe życie.

• Dynamiczną i satysfakcjonującą pracę: Każdy dzień przynosi nowe wyzwania i możliwości. Od nagłych przypadków po planowane operacje – nigdy nie będziesz się nudzić.

• Nowoczesną flotę pojazdów: Nasze centrum medyczne dysponuje nowoczesną flotą pojazdów, w tym karetkami, helikopterami ratunkowymi i innymi specjalistycznymi pojazdami, które pomogą Ci dotrzeć do pacjentów na czas i skutecznie im pomóc.

• Możliwość awansu: Dla najlepszych oferujemy szansę na rozwój kariery i osiągnięcie najwyższych stanowisk. Twoje zaangażowanie i umiejętności mogą Cię zaprowadzić na szczyt.

Wzór zgłoszenia:

Cytat

Nick z gry:

Nick z Discorda:

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych):

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?:

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz):

Czas, który możesz poświęcić na grę:

Pamiętajcie, że wasze podanie jest waszą wizytówką – nie znamy was osobiście, więc dokonujemy wyboru na podstawie tego, co napiszecie.

Przemyślcie dokładnie swoje odpowiedzi, ponieważ każdy z was może złożyć tylko jedno podanie. Możliwe są jedynie drobne korekty w treści.

Często zadawane pytania:

1. Czy potrzebuję doświadczenia, aby dołączyć do SAMC? Nie, nie potrzebujesz wcześniejszego doświadczenia. Zapewniamy pełne szkolenie dla wszystkich nowych członków.

2. Jak długo trwa proces rekrutacji? Proces rekrutacji może trwać od kilku dni do tygodnia, w zależności od liczby zgłoszeń. Zawsze staramy się odpowiedzieć jak najszybciej.

3. Czy mogę awansować w SAMC? Tak, mamy jasno określoną ścieżkę kariery, która pozwala na awans w strukturach frakcji. Twoje zaangażowanie i umiejętności będą kluczowe.

4. Jakie są godziny pracy w SAMC? Godziny służby są elastyczne i dostosowane do Twojej dostępności. Oczekujemy jednak regularnej aktywności.

Dołącz do nas i stań się częścią zespołu, który codziennie ratuje życie! Nie czekaj, zrób pierwszy krok ku niesieniu pomocy już dziś!

Surgeon General @Klimient

Deputy Surgeon General @N0W4K

Medical Director @Wentylo

Deputy Medical Director @CloakeR_666

• Lubię to 3
  • Wow 1

WDC_YrqzlpE6Kz.thumb.png.d53d314ff77f69c743ab6f224dd0c6d0.png
Vr1XE3R.gif

Nick z gry: Bunta_fuijwara

Nick z Discorda: tfb9079

Czy przeczytałes regulamin?: Tak

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): Gram w mta od już około 5 lat przez co mam dosyć duże doświadczenie z grą. Próbuje zawsze być miły i kulturalny dla innych osób , nie ważne kim oni są. Nie posiadam mocnego charakteru , ale staram się zawsze radzić w trudnych sytuacjach. Raczej wole pracować w zespole ale nie mam problemu by pracować samemu.

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Chcę dołączyć do SAMC ponieważ jestem zainteresowany zdobyciem wiedzy i umiejętności , i także pomagać ludziom w potrzebie

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): Mam doświadczenie tylko z służbą w SAPD.

Czas, który możesz poświęcić na grę: około 12 godzin w tygodniu.

Nick z gry: Ejo
Nick z Discorda: Ejo
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak
Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): Mam na imię Dawid, aktualnie uczęszczam na studia licencjackie "Bezpieczeństwo wewnętrzne, specjalizacja cyberbezpieczeństwo". Interesuje się: 

• Piłką siatkową;
  • grafiką komputerową;
  • programowaniem;
  • wojskiem; 
  • grami komputerowymi.

Jestem osobą, która uwielbia pracować w małych jak i dużych zespołach, sprawia mi to po prostu ogromną satysfakcje. Jestem osobą, która zawsze stara się szukać rozwiązania na każdej płaszczyźnie. Przez dłuższy czas działałem jako wolontariusz, przez 4 lata brałem udział w projekcie innowacji wojskowej. 
Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Szczerze mówiąc, jest to dla mnie coś zupełnie nowego, zżera mnie straszna ciekawość jak to funkcjonuje od środka, chciałbym się wykazać jako członek frakcji SAMC. Lubię pomagać innym ludziom w życiu realnym i chciałbym to również przenieść na serwer MTA jeżeli mam taką możliwość. Jestem osobą sumienną i zawsze wykonuję swoją prace/obowiązki w 100%. 
Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): Jedyne doświadczenie jakie posiadam to pobyt w akademii SARA kiedyś na paradisie. A tak to można powiedzieć, że jestem "świeżakiem" w sprawach jakichkolwiek frakcji, ale strasznie szybko się uczę i z wielką chęcią przyswajam nową wiedze. 
Czas, który możesz poświęcić na grę: Aktualnie czasu na grę mogę poświęcić od 3 do 5 godzin dziennie. Od lipca ten czas ulegnie zmianie do 2-3 godzin dziennie (z powodu pracy), ale każdego dnia będę utrzymywać normę. 

qYf75mF.gif 

Nick z gry: ferdynant

Nick z Discorda: oxycodoneplayerdg 

Czy przeczytałes regulamin?: Tak, przeczytałem.

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): Cześć, nazywam się Mateusz. Jak już wcześniej wspomniałem - mam 20 lat. Niedawno skończyłem szkołę, pracuje i staram się wyjść z kobietą na swoje. Jestem osobą, która chętnie szuka nowych wyzwań, pracowitą oraz umiejąca szybko zaaklimatyzować się w nowym środowisku. Nie wpadam w konflikty, a jeżeli już takie występują - to staram się je szybko załagodzić i znaleźć kompromis. Potrafię przyznać się do błędu, jak i słuchać tego, co ma do powiedzenia osoba, która jest ode mnie wyżej postawiona. Moja kultura osobista stoi na wysokim poziomie przez pracę w sekcji sprzedaży. Z odgrywaniem RP również nie mam najmniejszego problemu. Jednak wczucie się w rolę, jaką pełnię jest kwintesencją tej frakcji.

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Chce dołączyć do frakcji SAMC ze względu na dość dużą wiedzę na temat przemysłu farmaceutycznego - wszakże w moich planach jest zrobienie technika farmacji. Uważam to za bardzo ciekawej zajęcie, więc moim zdaniem wpasowuje się idealnie w klimaty SAMC.

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): Przebywałem w różnych frakcjach, od SAMC po chociażby przysłowiowe "TAXI".

Czas, który możesz poświęcić na grę: W skali tygodnia jest to na pewno przynajmniej 10 godzin. Chyba, że nie pozmywam garów - wtedy kobieta będzie decydować o czasie spędzonym przed komputerem 😅. Akurat w tej kwestii jestem dość elastyczny, przy uwzględnieniu moich codziennych obowiązków.

Nick z gry:Michalo456

Nick z Discorda:michalo456

Czy przeczytałes regulamin?: tak

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): Nazywam się Michał mam 18 lat chodzę do szkoły zawodowomechanicznej Jestem osobą z pasją do mechaniki i naprawy wszelkiego rodzaju urządzeń. Od najmłodszych lat interesowałem się budowaniem i naprawianiem maszyn, co wpłynęło na moją decyzję. O uczeniu mechaniki. Moje doświadczenie w serwisowaniu pojazdów i sprzętu budowlanego sprawia, że jestem fachowcem w swojej dziedzinie. oraz zawsze staram się być na bieżąco z nowinkami technicznymi w dziedzinie mechaniki. moją ulubioną marką samochodową jest Mercedes c300 

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Ponieważ byłem  na v3 w des i chce przypomnieć jak to było wcześniej

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): Nie mam

Czas, który możesz poświęcić na grę: od 6 godzin do 10godzin

Nick z gry: zejku

Nick z Discorda: zejku.

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): Jestem Maciek, mam 25 lat na co dzień zajmuje się transportem gdyż jestem kierowcą busa/autobusu. Moje zainteresowania to sport-głównie piłka nożna, wędkarstwo, motoryzacja oraz podróże. W wolnych chwilach lubię spędzać mój czas właśnie na grach komputerowych, różnego rodzaju aktywnościach fizycznych oraz jeżdżeniu na wyżej wspomniane ryby.

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Miałem kiedyś okazję być w szeregach takiej frakcji z tym że na innym serwerze i bardzo podobała mi się struktura pracy frakcji.

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): Jeżeli chodzi o życie prywatne to nie miałem żadnej styczności, nastomiast jeżeli chodzi o grę to tak jak wyżej wspomniałem.

Czas, który możesz poświęcić na grę: Ciężko określić gdyż czasem mam całodniowe wyjazdy z pracy, wszystko zależy od tygodnia, ale w luźniejszym tygodniu po 3 godzinki dziennie na spokojnie.

Nick z gry: NightMare*

Nick z Discorda:  nightmare5274

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): Mam na  imię Patryk , mam 24. Jestem strażakiem i interesuje mnie pożarnictwo i medycyna. Z charakteru jestem  Spokojnym inteligentnym człowiekiem który potrafi sobie poradzić ze stresem i pracą pod presją. Jestem otwarty na nowe propozycje i nowe rozwiązania. Jestem osobą komunikatywną i mam do siebie dystans. 

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?:  Chciałbym wrócić do starej ekipy pomagać i tworzyć  frakcje na nowo. Myślę, że z moim doświadczeniem z SAMC które już ze mną jest przez pare dobrych lat razem stworzymy coś fajnego.

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): Jestem naczelnikiem OSP więc doświadczenie mam na co dzień. Styczność z frakcjami miałem przez 5 lat mojej kariery na tej platformy.

Czas, który możesz poświęcić na grę: Jak będe miał czas to będe grał. Myśle że z 5-6 godzin na pewno się uda a być może więcej.

Nick z gry: ZaCoolAq

Nick z Discorda: zwykly_szymek.

Czy przeczytałes regulamin?: Przeczytałem

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): Pochodzę z Zachodniej Wielkopolski. Moimi głównymi zainteresowaniami są historia oraz meteorologia. Nie jestem typem człowieka co lubi się kłócić, więc można ze mną porozmawiać na większość tematów bez problemu.

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Chciałbym zobaczyć, jak to jest pracować w frakcji, a także jak wyglądają akcje RP z udziałem ratowników medycznych.

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): Nie posiadam, będzie to moje pierwsze spotkanie z frakcją.

Czas, który możesz poświęcić na grę: Jestem w stanie poświęcić średnio 2 godziny dziennie, lecz często ulegają one zmianie.

Nick z gry: MrDexterPL

Nick z Discorda: MrDexterPL

Czy przeczytałes regulamin?: Tak.

Coś o sobie (minimum 3 zdań złożonych): (BMW) Jestem bardzo spokojny człowiek, sprowokowanie mnie jest praktycznie niewykonalne dlatego mogę dołączyć bez problemu do każdego składu, nie przepadam za kłótniami dlatego staram się ich unikać i w miarę możliwości nie zaczynać z nikim. W wolnym czasie lubię grac w gry, głównie te wolniejsze jak survival czy horror, kupuje mnie w nich staranność i wykonanie twórców, gdzie najwalniejsze są małe detale, muzyka i klimat razem z historia. Ogólnie jestem bardzo pracowitym introwertycznym typem człowieka, zero kontrowersji, zawsze do pogadania i pomocy.

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Po swoich przegranych godzinach na serwerze Paradise chce odpocząć ale dalej moc zarabiać, SAMC wydaje się spokojniejsze niż pozostałe opcje.

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): Przegrałem swoje pierwsze 2 tysiące godzin grając wśród Karetek na projekcie Brzyska, widziałem w tym czasie jak wygląda mniej więcej praca w tej frakcji, niestety przez zaniedbanie od strony zarządu nie bylem w stanie wejść na zaawansowane nabycie wiedzy w tej dziedzinie oraz grę Role Play, liczę ze tutaj się to zmieni, czas pokaże.

Czas, który możesz poświęcić na grę: +/- 24 godz. w tygodniu.

mta-screen_2019-11-04_14-17-24.png

Nick z gry: PrzybysZ

Nick z Discorda:Przybyszek_

Czy przeczytałes regulamin?: tak przeczytałem regulamin

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): Nazywam się Wiktor mam 14 lat i mieszkam w rudzie Śląskiej. Z pasji zajmuje się motoryzacją/mechaniką moim hobby jest jeżdzenie na deskorolce/rowerze. Umiem szybko nawiązywać nowe relacje i z każdym się dogadać.

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Chcę przetestować się w tej frakcji ponieważ nigdy mnie nie było w SAMC.

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): Posiadam jakiekolwiek doświadczenie. Umiem odgrywać Medyka znam komendy narracyjne itp.

Czas, który możesz poświęcić na grę: W jednym dniu jestem w stanie poświecić od 2/4 godzin a na tydzień wydaje mi się że mogę poświęcić od 12 do 15 godzin na pewno będe w okresie wakacji o godzinach wczesnych i będe mógł poświecić wiecej w frakcji podczas nocy 22/24 godzina.

Nick z gry: IvanoPodloga

Nick z Discorda: 

Czy przeczytałes regulamin?: tak

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): jestem przezabawny, chce pomagac ludzia i jestem dobry z ortografii jestem takze bardzo zafascynowany medycznym tematem ale w zyciu mi nie wyszlo i jestem murarzem

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: no bo chce pomagac ludzia i jakos urozmaicic sobie gre i innym

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): nie mam ale mialem edb w szkole

Czas, który możesz poświęcić na grę: w tygodniu od 15 do 2 w nocy a weekendy caly dzien

Nick z gry: Walter_Cat

Nick z Discorda: Walter_Cat

Czy przeczytałes regulamin?: Tak, zaznajomiłem się

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): Witam wszystkich zgromadzonych włodarzy San Andreas Medical Center. Na wstępie powiem, że jestem osobą rygorystyczną, aczkolwiek idzie się ze mną dogadać. Na co dzień zajmuje się ekonomią, ponieważ aktualnie jestem już na finishu ukończenia tytułu technika ekonomisty. Za około rok, może dwa, zamierzam iść na prawo. Lubię pyknąć w gierki RolePlay, ale także w inne zacne tytuły jakie jak World of Tanks czy również Dying Light. Z moich cech przede wszystkim jestem otwarty na nowe znajomości i wyzwania. Uwielbiam rozmawiać z ludźmi, jeżeli rozmowa oczywiście się klei jakkolwiek. Co może być przydatne na tym stanowisku, uwielbiam pomagać innym. Generalnie cenie  sobie konkretność innych osób. Nie lubię obijania w bawełnę. Jestem osobą dość upartą, więc zawszę dążę do końca celu. Nie odpuszczam w połowie. Z innych kwestii, jak widać po kolorku na forum, pełnię funkcję Supportera na serwerze. Także pomaganie i to dwa w jednym.                     MERCEDES

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Generalnie posiadam pewne doświadczenie, o którym napiszę w punkcie niżej, więc chciałbym znowu realizować także swoją pasję, bo w przyszłości po studiach prawniczych, zamierzam udać się i tak na studia lekarskie. Ambitny to plan, bo kierunki całkiem inne. Wracając do tego punktu. Chciałbym zająć się na serwerze i mieć jakieś konkretne i fajne zajęcie. Frakcja SAMC jest jedną z spokojniejszych i ciekawych. Przede wszystkim wiedza poznana na samej akademii, wielokrotnie może uratować nam tyłek w życiu realnym, o czym już się kiedyś przekonałem. Dodatkowymi aspektami jest to, że w przyszłości chciałbym uczestniczyć w życiu frakcji na wyższych stanowiskach i przykładowo egzaminować nową akademię, bądź udzielać szkoleń, a zarazem pomagać Wam. Także mam nadzieję, że jestem dla Was dobrym wyborem 

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): W swoim życiu parę lat temu, pełniłem funkcję lidera frakcji medycznych. Swoją wiedzę rozpocząłem zdobywać na SAMPie w serwerach RP, a następnie aktualizować na serwerach MTA, gdzie powoli zaczynałem posiadać wyższe stanowiska. Uczestniczyłem w paru projektach, które niestety nie wystartowały, ale byłem zapraszany do objęcia funkcji lidera SAMC. W późniejszym czasie byłem zapraszany na ,,pseudolki'' czy poprowadzić również takie frakcje. Jeśli chodzi o konkretne serwery, gdzie byłem w SAMC to 4L i P...RPG, a DES na paradise. Z dodatkowych kwestii. Uwielbiam medycynę amerykańską, dlatego do niedawna byłem w EMS na różnych serwerach Fivem. 

Czas, który możesz poświęcić na grę: Dziennie od 2 do 3 godzin, ale w weekendy zapewne ciut dłużej. 

--------------------------------------------
Administracja
--------------------------------------------
Supporter - 14.06.2024
Moderator - xxx
Administrator - xxx

Nick z gry: .kwiatu

Nick z Discorda:kwiatuog

Czy przeczytałes regulamin?:Tak

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): Siema jestem Dawid mam 22 lata 🙂 Na co dzień pracuję na dość dużej budowie przez co mój czas w tygodniu gry jest dość mały. Lubię alkohol, więc zapewniam, że we frakcji nie będzie ze mną nudy 😄 Nie wiem co więcej mogę o sobie napisać na pewno jestem osobą z która nie ma nudy oraz stypy  😄 Kogoś takiego jak ja właśnie wam trzeba :] 

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Nigdy nie byłem we frakcji na żadnym serwerze, więc warto spróbować 😄 

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): Brak

Czas, który możesz poświęcić na grę: W tygodniu - 2-3h Weekendy - nieograniczony czas 😄

Nick z gry: Waldemard

Nick z Discorda: walther_white_

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): mam 18 lat od 3 lat należę do jednej z najlepszych organizacji proobronnych w Polsce (Bynajmniej tak twierdzi wujek gogle) uczęszczam do Technikum na kierunku Technik-Logistk. Od kilku miesięcy nalezę do Wojsk Obrony terytorialnej gdzie dzięki zgromadzonej wiedzy na przestrzeni tych 3 lat mogłem szybko rozwinąć moją karierę . Ogólnie interesuje się tematyką militarną szczególnie taktyką oraz medycyną należę, również do klanu w ARMA 3 gdzie regularnie w weekendy spędzam, przyjemnie czas. Nie jestem jakoś świetnym bajkopisarzem więc moje podanie może wydawać sie lekko chaotyczne jestem również słaby w tematach tworzenia jakiś dokumentów itp. jednakże moją mocną stroną jest umiejętność poświęcenia i dopinanie wszystkiego do końca. Lubie przy okazji auta marki Audi Dziękuje za Uwagę :). 

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Ponieważ jest to dla mnie możliwość przyjemnie spędzić czas.

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): Jeżeli chodzi o grę to miałem przyjemność grać w DES na ParadiseRPG przez dłuższy czas. Oprócz tego posiadam wiedzę medyczną z prawdziwego świata (Kwalifikowaną PP, Za niedługo kurs CLS)

Czas, który możesz poświęcić na grę: Jest to w dużej mierze zależne od szkoły oraz pracy. Obecnie mam dużo wolnego czasu. W najlepszym wypadku do 3/5 +- h dziennie. 

Edytowane przez Waldemard
Usunięcie zbędnych informacji. (Przepraszam za edycje)

Nick z gry: Bazi*_*

Nick z Discorda: † Nek0 † (_ineko)

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): No to co jestem ksawery mam lat 19 ukończyłem szkołe branżową mechanik-rolnik-operator i tym też się zajmuje oraz też jestem strażakiem i chciałbym spróbować pierwszy raz w życiu pracy jako medyk na serwerze w mta. Na FiveM'ie już byłem jako medyk dlatego jakąś wiedze mam. Moją ulubioną marką samochodów jest BMW. Nie będe opisywał historii mojego życia bo i tak sprawdzających to nie interesuje. <Miłego Dnia>

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Chciałbym spróbować swoich sił jako Rookie czyt. Medyk na MTA a na małych serwerach jest to wgl nie ciekawe z powodu braku wezwań czy sytuacji rp w których można coś podziałać. Najbardziej zależy mi na tym aby rzeczywiście fajnie się bawić a zarazem uczyć i super spędzać czas z ludzmi z serwera

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): Owszem mam, moim doświadczeniem jest bycie w prawdziwej straży pożarnej gdzie liznąłem troche informacji na temat medycyny i wiem jak się zachować podczas akcji medycznej

Czas, który możesz poświęcić na grę: Około 4-5 godzin dziennie bo po pracy i tak nie ma co robić

Nick z gry: blazej107

Nick z Discorda: blazej107

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): dziewiętnastoletni pasjonat motoryzacji, uczący się w czwartej klasie technikum. Pasjonujący się też bronią palną oraz służbami mundurowymi

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Chciałbym służyć w jakiejś frakcji ponieważ gra w "cywilu" nie jest dla mnie satysfakcjonująca

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): nie posiadam 

Czas, który możesz poświęcić na grę: 20 godzin tygodniowo 

Nick z gry: 14xjzx ( będzie zmieniony na Georg Milka)

Nick z Discorda: 14xjzx ( będzie Georg Milka )

Czy przeczytałes regulamin?:

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych): Mam na imię Maciek i mam 15 lat. Interesuje się grami a także gastronomią. Moją ulubioną marką samochodową jest audi a także bwm. Lubię spędzać czas ze znajomymi.

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: zawsze mnie ciekawiło jak to jest być w takiej oto frakcji. Lubię także pomagać innym osobą więc raczej się nadaje na to.

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): jeśli mogę to wezmę moje doświadczenie z gta 5 rp. Jestem tam we Frakcji EMS (SAMC) Ale jedyne co tam narazie robię to rozmawiam z ludźmi i jak komuś potrzeba to daje tabletki

Czas, który możesz poświęcić na grę: 7-8 może 10max godzin tygodniowo 

Nick z gry:dinozaurpimpus

Nick z Discorda:geraltztibii

Czy przeczytałes regulamin?:Tak przeczytałem regulamin

Coś o sobie(minimum 3 zdań złożonych):Mam na imie Radek jestem prostym chłopakiem na klatce schodowej zawsze mówię dzień dobry, dobrze wychowany. Ogólnie moimi zainteresowaniami są skateboarding, kalistenika i ogólnie sporty jak i rekreacja, Jestem cierpliwą osobą i jestem pracowity lubię próbować nowych rzeczy i stawiać coraz większą poprzeczkę samemu sobie.  

Dlaczego chcesz dołączyć do SAMC?: Nudzi mnie monotonność prac dorywczych, chciałbym spróbować swoich sił we frakcji, potrafię działać pod presją i stres dla mnie nie jest problemem, dlatego jeżeli wybierzecie mnie to gwarantuje wam, że będę bardzo pracowity i wierny swojej frakcji.

Opisz swoje doświadczenie ze służbami (jeśli masz): Pracowałem kiedyś w San Andreas Road Assistanse przez ponad rok na paradise rpg

Czas, który możesz poświęcić na grę:  Myślę że mogę poświęcić na grę tygodniowo tak z 25/30 godzin 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.