Skocz do zawartości

[Aplikacja] 3TH. Dragons

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.781797302d2ed8f0216074f99ff59216.png

Miejsce Bazy

image.thumb.png.708dd58bbfcfd6f426f4aa528989b60d.png

image.png.aa29dbca13cf9872ab3e8967914ca578.png

image.png.8d59e183ef3173f4c2f041bf9a34d7dc.png       image.png.ba71d706bdff1e3ffa0ab643acddd757.png       image.png.41d8657a07aaef36a8375996c9d47c96.png

ID 20                     ID 21                     ID 22 

Cześć chciałbym cię wprowadzić w moją rekrutacje na lidera działalności przestępczej w tej rekrutacji dowiesz się o moim doświadczeniu w crime jak i różnorakich pomysłów na prowadzenie oto takiej działalności.

Przedstawię tobie tutaj moich kompanów grupy przestępczej

@n0vy

@Level

@fiLiofficial

@muchaco

@YeMeT

@zexty

@cycu

momov

RGB

115 60 120

Moja kwestia prowadzenia działalności przestępczej będzie bardzo urozmaicona w różnorakie akcjie RP (RolePlay) takie jak:

hood RP który będzie na wysokim poziomie odgrywanie na własnej ośce/dzielni będzie bardzo ciekawe i nie będzie sprawiało mi oraz moim kompanom organizacji problemu.

Tortury/Porwania taka kwestia jest niby bardzo prosta ale trzeba coś w końcu nowego wymyśleć klatki tamy co to ma być to są bardzo przeruchane działania organizacji, zamiast takich rzeczy możesz kazać osobie porwanej czytać coś np. pana Tadeusz porwani do edukują się w zakątku polonistycznym. Przejdźmy do akcji tortur już bardziej agresywnych z osoby porwanej z innego gangu musimy wyksztusić z niej jak najwięcej informacji o gangu itp. Musimy go jak najbardziej zastraszyć podziałać jakimś młotkiem, akumulatorem bądź wymuszenia na nim presji i kazanie mu odgryzienia własnych palców. I tak by się prezentowały nasze tortury przejdźmy do porwań, porwania będą przeprowadzane jako zasadzki w odludnionych miejscach żeby nie narażać własnej grupy przestępczej. Również zasadzki/porwania będą przeprowadzane w miastach ale to już do poważniejszych akcji związanych z np. napadem na bank/bankomat/sklep w celu uzyskania zakładników na takiego typu akcje.

Moja działalność przestępcza będzie się wyróżniać tym że:

Organizacja i zarządzanie:

Utworze hierarchię: Stworze strukturę organizacyjną, która zapewni jasne podziały ról i odpowiedzialności w moim gang'u.

Zastosuje zasadę lojalności: Zaangażuj jedynie lojalne osoby, które będą bezwzględnie realizować moje polecenia i trzymać się ustalonych zasad.

Wykorzystam siłę zastraszania: Zbuduje reputację nieustępliwości i brutalności, aby siać strach wśród swoich rywali i wrogów.

Dywersyfikacja działalności:

Handel narkotykami: Skoncentruje się na handlu narkotykami, które generują wysokie zyski i umożliwiają kontrolę nad rynkiem.

Bezwarunkowo lojalnych podwładnych: Zebrałem grupę osób, które oddają mi się całkowicie, posiadają silne umiejętności i są gotowe zrealizować moje polecenia bez pytania.

Lider grupy przestępczej jest bardzo zapoznany z pojęciem RP, ma bardzo duży staż w RP/crime/frakcje jest bardzo dobrze zapoznany z pojęciami takimi jak np.:

Out of Character (OOC) – rzeczy nie związane z odgrywaniem naszej postaci tylko wykorzystywane do porozumienia się jako zwykły gracz.

In Character (IC) – rzeczy związane z naszą postacią jak i odgrywanie jej

RolePlay (RP) – to po prostu odgrywanie RP np.

JA) /me ogląda się za siebie

JA) /do czy widzi kogoś za sobą.

NIEZNAJOMY) /do tak widzi osobę zamaskowaną w ciemnych ciuchach

MetaGaming (MG) – jest to wykorzystywanie informacji ooc do ic takich jak np. kolega na dc/teamspeak powiedział że porywają go ballasi i my wykorzystujemy to w grze wtedy jest to mg bo wykorzystaliśmy coś co nie było widziane usłyszane przez nas w grze tylko na komunikatorze głosowym.

Jestem bardzo popierdoloną osobą z szerokim kątem myślenia jak i wydajną koparką pomysłów wymyślę na szybko bardzo ciekawe/chore/popierdolone akcje/pomysły do rozegrania w RP.

Edytowane przez n0vy
  • Lubię to 3
  • Przykro mi 3

logowpyte.3TH DRAGONS.png