Skocz do zawartości

Skarga na ???

bori

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Dawidek1

Nick oskarż
onego:???

Data
zdarzenia:14.06.2024/15.06.2024
Powód
: Ktoś wytepuje nasza "brame"

Opis sytuacji: Ogolem w dniu 14.06.2024 jakos w godzinach między 17 a 19 Ktoś wytepal poraz pierwszy nasza "brame" czyli Moonbeama który służy do tego żeby zablokować wjazd aby nikt nie proszony nie parkował, ustalone to zostało z naszym sąsiadem graczem @Cheezktóry wyraził na to zgodę, dzisiaj między godziną 7 a 8 Ktoś znów wytepal nasza brame nie wiemy kto bo zawsze jak wracamy nie ma jej. (Chodzi o posesję przy spedycji lądowej która jest TERENEM PRYWATNYM i nikt nie ma prawa wjeżdżać bez naszego pozwolenia, jedyne o co proszę to o to żeby ten Ktoś się przyznał lub przyznali i więcej tego nie robili)
Dowody
image.thumb.png.2eaac76b49f7d2f96821690c1ce7a16f.png??

• Lubię to 2

I co nam chcesz przez to powiedzieć? 

Skarga napisana na ducha, dowód w postaci zdjęcia bramy, ustalajcie sobie co chcecie na tym waszym podwórku, ale jak stawiacie te wasze wozy w "bramie", to mają być całą powierzchniom na terenie „waszego terenu", a z tego co widziałem to auta stawiacie w proporcjach pół chodnik pół podwórko, gdzie żaden chodnik od ulicy wam się nie należy. I na przyszłość nie piszcie głupich skarg bez żadnego sensownego dowodu i bez osoby oskarżonej 👍

• Lubię to 2

2 godziny temu, Kjedru napisał(a):

Skarga napisana na ducha, dowód w postaci zdjęcia bramy, ustalajcie sobie co chcecie na tym waszym podwórku, ale jak stawiacie te wasze wozy w "bramie", to mają być całą powierzchniom na terenie „waszego terenu", a z tego co widziałem to auta stawiacie w proporcjach pół chodnik pół podwórko, gdzie żaden chodnik od ulicy wam się nie należy. I na przyszłość nie piszcie głupich skarg bez żadnego sensownego dowodu i bez osoby oskarżonej 👍

A skad mam wiedziec kto to wytepal XD

• Lubię to 1

3 godziny temu, Kjedru napisał(a):

Pozowole sie wypowiedziec w skardze, moim zdaniem to szukacie czegokolwiek by nas sprowokować w ten sposób byśmy tylko pisali takie głupie skargi, komu to przeszkadza? ktoś was wzywa by to wytepać? raczej nie mieszka tam bo każdy lokator ma klucz do pojazdu co stoi w bramie, przypierdalacie sie ostatnio o wszystko, na chuj przychodzicie bez żadnego wezwania i nas nękacie na własnej posesji. Co do pojazdu, wystają maksymalnie koła a nie 50/50, dbam o to by nie stalo auto na chodniku, więc nie pierdol mi tu głupot i sie odpierdolcie w końcu. 

Jeszcze jedna sprawa, jako moderator mógłbyś sie jakos zachowywać a nie tepasz sie z bronią, celujesz w nas i krzyczysz "poddaj sie poddaj"

Edytowane przez Master_
  • Lubię to 1

1 godzinę temu, Master_ napisał(a):

Pozowole sie wypowiedziec w skardze, moim zdaniem to szukacie czegokolwiek by nas sprowokować w ten sposób byśmy tylko pisali takie głupie skargi, komu to przeszkadza? ktoś was wzywa by to wytepać? raczej nie mieszka tam bo każdy lokator ma klucz do pojazdu co stoi w bramie, przypierdalacie sie ostatnio o wszystko, na chuj przychodzicie bez żadnego wezwania i nas nękacie na własnej posesji. Co do pojazdu, wystają maksymalnie koła a nie 50/50, dbam o to by nie stalo auto na chodniku, więc nie pierdol mi tu głupot i sie odpierdolcie w końcu. 

Jeszcze jedna sprawa, jako moderator mógłbyś sie jakos zachowywać a nie tepasz sie z bronią, celujesz w nas i krzyczysz "poddaj sie poddaj"

ty się słyszysz? pokaż mi klip gdzie krzycze jakies poddaj sie poddaj sie z bronią. Od początku tej miejscowki ludzie pisza reporty. Po co piszecie jakies skargi na niewiadomo kogo? bo wam auto zniklo?

10 minut temu, Kjedru napisał(a):

ty się słyszysz? pokaż mi klip gdzie krzycze jakies poddaj sie poddaj sie z bronią. Od początku tej miejscowki ludzie pisza reporty. Po co piszecie jakies skargi na niewiadomo kogo? bo wam auto zniklo?

pisza reporty o co? sie odpierdol od nas i tyle tepasz sie do mnie co chwile bez powodu, twoje zachowanie jest smieszne https://streamable.com/bu63kg

Prosze by ktoś z wyższego stanowiska administracyjnego sie tu wypowiedział.

3 minuty temu, Master_ napisał(a):

pisza reporty o co? sie odpierdol od nas i tyle tepasz sie do mnie co chwile bez powodu, twoje zachowanie jest smieszne https://streamable.com/bu63kg

Prosze by ktoś z wyższego stanowiska administracyjnego sie tu wypowiedział.

i co tu podesłałeś? filmik jak tepnalem sie do sprytnegobenga zeby sprawdzic auto z najwyzszym id , a to ze przy okazji twoj ziomek mnie zwyzywal to nie moj problem. Nigdy nie wytepalem wam zadnego pojazdu, ogarnijcie sie w koncu.

23 minuty temu, Kjedru napisał(a):

i co tu podesłałeś? filmik jak tepnalem sie do sprytnegobenga zeby sprawdzic auto z najwyzszym id , a to ze przy okazji twoj ziomek mnie zwyzywal to nie moj problem. Nigdy nie wytepalem wam zadnego pojazdu, ogarnijcie sie w koncu.

Nikt nie powiedzial ze to ty wytepales 

4 godziny temu, Kjedru napisał(a):

ta? jakos co chwile z dupy sie pojawiales 3 razy, teples sie akurat gdy sprytny odjechal nawet nie wiem kto to ten sprytny. Skoro nie wytepales nam zadnego pojazdu to po co sie udzielasz w tej skardze.

tak jak pisalem wyzej, prosze o wypowiedz jakiegos doswiadczonego administratora a nie supporcika co sie poczuwa za bardzo po awansie, bylo gadane z nepnepem jak i kazetem wiec nie wiem w jakim celu to dalej robicie, oni nie widzieli problemu w naszej "bramie" jak tak wam to przeszkadza to zrobcie system bram.

Edytowane przez Master_

3 minuty temu, Master_ napisał(a):

ta? jakos co chwile z dupy sie pojawiales 3 razy, teples sie akurat gdy sprytny odjechal nawet nie wiem kto to ten sprytny. Skoro nie wytepales nam zadnego pojazdu to po co sie udzielasz w tej skardze.

tak jak pisalem wyzej, prosze o wypowiedz jakiegos doswiadczonego administratora a nie supporcika co sie poczuwa za bardzo po awansie

No dokladnie my nie prosilismy zebys sie wypowiadal jak nie wiesz kto to, to sie nie wypowiadaj pozdro

• cmKazet zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.