Skocz do zawartości

Skarga na [kjedru]

Dawidek7

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: #LajciorNaprawBledy
Nick oskarżonego: kjedru
Data zdarzenia: 15.06.24
Powód skargi: moderator jest niemiły, bezczelny i widać że nie zależy mu na dawaniu dobrych wzorów na obecenej randze 
Opis sytuacji: oskarżony moderator kjedru, teleportuje sie do mnie w losowych momentach, uważam to za prowokacje z jego strony. Za którymś tam razem zareagowałem na to że sie pojawia obok mnie, widać to na nagraniu, przedstawiłem swoje zarzuty a oskarżony odpowiedział w ten oto sposób: 

image.png.168c7c7cd50f07d1ce8380055708f42c.png 

ogolnie nie chce odpowiadać na pytania w jakim celu sie do mnie teleportuje,

odpowieda w sposob sarkastyczny na moje prośby by przestał sie do mnie tepać.
image.png.b12203e7deaaeaaf37521e5dab6529d8.png
Zamiast wytłumaczyć w jakim celu to robi, dostaję wyciszenie.
image.png.425d68069d34bb312877c4b143b2d3b1.png
Nie wiem co według niego jest "obraza administacji", nie zwyzywalem go w żadnej mojej wiadomości.

Dowody: https://streamable.com/bu63kg

• Lubię to 2

9 godzin temu, cmKazet napisał(a):

wyjaśnij kwestie tepania się i wytepywania aut do przecho. Warn i mute prawidłowe.

Żadnego auta im nie wytepalem , jedyne co to przestawialem ranchera z chodnika do bramy.

Co do tepania sie to pokaz jakies dowody , ten filmik co podeslales to tepalem do spryta sprawdzic jakie auto masz id najwyzszy. To ze byles obok to nic nie znaczy.

• Haha 1

38 minut temu, Kjedru napisał(a):

Żadnego auta im nie wytepalem , jedyne co to przestawialem ranchera z chodnika do bramy.

Co do tepania sie to pokaz jakies dowody , ten filmik co podeslales to tepalem do spryta sprawdzic jakie auto masz id najwyzszy. To ze byles obok to nic nie znaczy.

i dlatego 2 razy sie teples i udawales ze jestes afk? Nie nagrywam calej gierki, tylko to zdazylem nagrac. Sprytny jak widac nie wzywal cie z tego co widac na chacie z nagrania ja jedynie moge wyciagnac logi z konsoli.
 image.png.f3ddf0c998c08d54c2f1c47604dadac2.png

Chyba masz inne sprawy do roboty niz caly czas siedzenie na specu na mnie. 

Edytowane przez Master_

Nie teplem sie do Ciebie tylko do sprytnego, nie mam zadnego powodu zeby cie specowac, to ze do mnie odrazu z obelgami wyskoczyles i dostales warna + mute to tylko i wylacznie twoja wina. Nie wiem  gdzie ci raz wcielo ranchera czy innego klocka z bramy.

29 minut temu, Kjedru napisał(a):

Nie teplem sie do Ciebie tylko do sprytnego, nie mam zadnego powodu zeby cie specowac, to ze do mnie odrazu z obelgami wyskoczyles i dostales warna + mute to tylko i wylacznie twoja wina. Nie wiem  gdzie ci raz wcielo ranchera czy innego klocka z bramy.

czy ty czytasz co ja pisze? to nie byl jedyny raz jak sie pojawiasz, sprytny cie wezwal? jak tak prosze o dowod, bo chyba macie jakies logi z reportow poza tym z jego wiadomosci wynika ze do takiej sytuacji nie zaszlo ze cie wezwal. Moim zdaniem tepasz sie do czegokolwiek co jest blisko mnie. Zamiast mi odpisac w jakim celu to robisz to uciekasz i jak pisalem wyzej udajesz afk lub czekasz az ja cos obrazliwego napisze bys mogl nadac kare, tak to wyglada. To jest tylko i wylacznie twoja wina, twoje dzialania uznaje jako prowokacje. 

Edytowane przez Master_

25 minut temu, Master_ napisał(a):

czy ty czytasz co ja pisze? to nie byl jedyny raz jak sie pojawiasz, sprytny cie wezwal? jak tak prosze o dowod, bo chyba macie jakies logi z reportow poza tym z jego wiadomosci wynika ze do takiej sytuacji nie zaszlo ze cie wezwal. Moim zdaniem tepasz sie do czegokolwiek co jest blisko mnie. Zamiast mi odpisac w jakim celu to robisz to uciekasz i jak pisalem wyzej udajesz afk lub czekasz az ja cos obrazliwego napisze bys mogl nadac kare, tak to wyglada. To jest tylko i wylacznie twoja wina, twoje dzialania uznaje jako prowokacje. 

To jest twoje zdanie , nie napisalem ze mnie sprytny wezwal tylko ze sie tepnalem do auta z najwyzszym id , ktorego byl wlascicielem, nie mam obowiazku sie tlumaczyc dlaczego jestem w twojej okolicy. Gdybys mial jakas kulture to bys nie otrzymal zadnej kary. Mozesz sobie to uznawac jak chcesz , nie mnie to oceniac. 

• Lubię to 1

• cmKazet zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.