Skocz do zawartości

Skarga na vunvel

Garnuch

Rekomendowane odpowiedzi

• Twój nick: Garnuch
  • Nick oskarżonego: vunvel
  • Data zdarzenia: 16.06.2024
  • Powód skargi: Podejrzenia do braku kompetencji pełnienia roli Supporta
  • Opis sytuacji: Gdy już zarobiłem swoje wraz z kolegą pomyśliśmy aby spróbować interakcji wśród ludzi na serwerze, z takim zamysłem pojechaliśmy więc w miasto szukać wrażeń. Jako iż w dzisiejszym Los Santos są sami pracoholicy i nie ma czasu na gierke postanowiliśmy skakać na autobusy. Gdy znalezlimy potencjalny autobus próbowaliśmy wykonać skok na któryś z nich lecz wymagało to czasu. Gdy już nam się udało wskoczyć na autobus którym kierował vdrian, postaliśmy na dachu około 2 minut, po czym gracz nakazał nam zejść. Po zobaczeniu w niebiosach supportera odrazu spokornieliśmy i mieliśmy chrapke na zdobywanie innych autobusów i dalszego słuchania muzyki na Bombox. Jednak ku naszemu zaskoczeniu wyrzuciło mnie z Auta a w lewym dolnym pojawił się komunikat o zakazie prowadzenia pojazdów z powodem, cytuje "celowy taran utrudniający prace" od Supportera vunvel. Następnie vunvel się tepnął i powiedzał coś w stylu że auto nie będzie nam potrzebne i wytepał je totalnie bez powodu gdzie mój kolega mógłby nim na spokojnie razem wrócić, nie mam pojęcia czy próbował się tym dowartościować ale było to nieskuteczne, po czym nazwałem mojego kolege szmatą. Tak długo jak gram na tym serwerze nie widzałem jeszcze takiego przewożonego supoortera z mniemaniem boga serwerowego. Wydaje mi się że osoba kompetenta wiedzała by czym jest taran czy przeszkadzanie w pracy lub gdyby to miało miejsce nadałaby pierw ostrzeżenie w którym zagroziła by karą a następnie ukarała gdyby gagatek się nie uspokoił. Moim zdaniem nie utrudniłem nikomu pracy ani nikogo nie staranowałem a wręcz przeciwnie w momencie jak adrian pojawi sie na serwerze przeleje mu w ramach pokuty kafla. Nie licze na zniesie kary, a wyciągniecię konsekwencji od vunvela. 

VOD KOLEGI: https://streamable.com/310q1r

Przykład taranu: https://streamable.com/jhe8p8

Edytowane przez Garnuch
  • Lubię to 2

• cmKazet zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.