Skocz do zawartości

Apelacja od [Ogranieczenie] [Puczati] [Kartaku]

Puczati

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa profilu: Puczati

Nazwa członka administracji który nadał karę: Kartaku

Data nadania kary: 19.05.2024

Powód kary: Używanie irl zdjęcia profilowego innego gracza w swoim awatarze na forum

Wyjaśnienie: Wnoszę o zdjęcie ograniczenia z mojego profilu ponieważ jest to irytujące jak za każdym razem jakiś administrator musi zatwierdzać praktycznie wszystko co robię na forum.

Pozdrawiam

6 godzin temu, Puczati napisał(a):

irytujące jak za każdym razem jakiś administrator musi zatwierdzać praktycznie wszystko co robię na forum.

Dla mnie irytujące jest na przykład tego typu zachowanie.

Czemu to zrobiłeś skoro było wiadomo że nie można? Wiadomo że ponioslbys konsekwencje 

Szczerze to nie mam dobrego wytłumaczenia na to zachowanie. Po prostu dla mnie  sytuacja w której wycieka zdjęcie osoby której nienawidzi 99.99% społeczności serwera jest komiczna tak samo jak to zdjęcie.

Pozdrawiam

Nie usprawiedliwia to twojego zachowania, to że wyciekło zdjęcie gracza i dużo osób wysyła sobie te zdjęcia, nie oznacza, że można udostępniać ów zdjęcia, z pewnością osoba ta sobie tego nie życzy. Ciekawe jak ty byś się czuł, jakby wszędzie wklejali twoją twarz i wysyłał między sobą.

Apelacja odrzucona

• Karataku zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.