Skocz do zawartości

Apelacja od zabrania prawka 24h sirok Walter_Cat

sirok_xd

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: sirok

Nick członka administracji który nadał karę: Walter_Cat
ID Kary ( zakładka "Kary"w menu ) :  
132
Data nadania kary: 17.06.2024 21:20 (cos koło tego)

Powód kary: Nieumyślny taran

Wyjaśnienie:  Generalnie to tak jechałem pod prąd jak widać na nagraniu . Sytuacja jest taka że widząc kolegę na mini mapie widzę ze jedzie w moja stronę  także zjeżdżam na prawą stronę i jadę ją cały czas co widać na nagraniu, ale kolega który zobaczył mnie uznał ze przestanie skręcać bo ktoś może zapłacić za jego już rozwalone auto. Moim zdaniem kara za to jest bez jakiegokolwiek poparcia gdyż widać na nagraniu ze kolega jedzie tym pojazdem rozwalonym i przestaje skręcać żeby wpaść centralnie przede mnie, tłumacząc to ze się mnie przestraszył dlatego tak pojechał(sam mi tak napisal co widac na ss ponizej). Gdybym uważał ze faktycznie ja tu zawiniłem nie miał bym problemu mu zapłacić.
https://streamable.com/3cys7d?src=player-page-share

2.png

3.png

4.png

5.png

• Lubię to 1

hej jestem kogelek.
jak widać na nagraniu zanim we mnie wjechałeś to miałem sprawny silnik 
a po zderzeniu jest cały rozwalony
po tym od razu pojechałem do mechanika i  tyle kosztuje silnik w tym aucie 
jeśli zapłacisz minimum 300 to ci wybaczęimage.thumb.png.70e361ecf130ac7fd91ecc83c85046a0.png

Edytowane przez biabiabiały
poprawki
  • Haha 1

Uważam, że kara i tak została nadana słusznie. Jechałeś pod prąd, gracz nie miał obowiązku zjechać, a jak widzę na screenach wręcz ,,przestraszył się'' dlatego kara w moim odczuciu jest nadana poprawnie. Dodatkowo zalecał bym więcej kultury w wiadomościach 😄 

Apelacja zostaje odrzucona

• Haha 2

--------------------------------------------
Administracja
--------------------------------------------
Supporter - 14.06.2024
Moderator - xxx
Administrator - xxx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.