Skocz do zawartości

Skarga na Bodzio858

Avillen

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Avillen
Nick oskarżonego: Bodzio858
Data zdarzenia: 17.06.2024
Powód skargi: Hipokryzja, nadawanie kary po czym robienie tego samego chwilę później.
Opis sytuacji: Na początku zaznaczę, że skarga nie jest za nadaną karę i nie oczekuję jej zdjęcia. Zaczynając od początku:
image.png.d0595ff879d112fcec688faf3d0287ec.png

Otrzymałem przerwę za przeklinanie (żadnego powodu nie dostałem a to są wiadomości za które ową karę otrzymałem, więc taki jest chyba powód xD), raczej nie widzę innego powodu za którą miałbym ją otrzymać. Po czym szanowny pan Supporter dokonuje tego samego:

image.png.15bc8e6e8f85489f7058c52c7eccc859.png
ID wiadomości: 1252357486749683784

image.png.87dbb42b43a03018865be588072829b9.png

ID wiadomości: 1252363400797880412

image.png.358659c7b1ab0e1384bbaf2259516b43.png

ID wiadomości: 1252364535638261791

Supporter tak skomentował moją karę:

image.png.2e0f7864b4e91255e20bc357d2b47e60.png

Uważam, że jest to bardzo niesprawiedliwe, że zwykły gracz otrzymuje wyciszenie na 24 godziny za napisanie "zjebany" (swoją drogą oceniałem system działania raportów, nie obrażając nikogo), a Bodzio858 pięknie nadaje o "przyjebaniu w noska" czy "pierdoli o 23 godzinie powiadomienia" [...] "że nowe cycuchy są".

Dodatkowo mogę też wysłać masę dowodów na nierówne traktowanie innych, jest wiele użytkowników Discord którzy przeklinają bez przerwy i nie otrzymują nawet żadnego ostrzeżenia, a ja otrzymuję wyciszenie na 24 godziny.

Skoro takie coś jest karalne, proszę o równość i o ukaranie Supportera, jak i również graczy rzucających takie "teksty".

Dowody: Wszystko przedstawiłem w opisie sytuacji.

• Lubię to 8

Kare dostałeś nie za przeklinanie , a za niemoralne propozycje do innego gracza cytuje "chodź się ruchać" nie wiesz kto jest po drugiej stronie monitora możliwe że była to kobieta i dla niej było by to nie smaczne  Pozdrawiam 

• Haha 4

2 godziny temu, Bodzio858 napisał(a):

Kare dostałeś nie za przeklinanie , a za niemoralne propozycje do innego gracza cytuje "chodź się ruchać" nie wiesz kto jest po drugiej stronie monitora możliwe że była to kobieta i dla niej było by to nie smaczne  Pozdrawiam 

Jak nie wiem do kogo skoro pisałem to do osoby którą znam? Może warto było najpierw zastosować upomnienie, po czym mógłbym ci to wytłumaczyć? Poza tym każdy zdrowo myślący człowiek by się domyślił, że było to napisane w celach humorystycznych.

Skoro już jesteś taki moralny to sam nawijasz o "cycuchach" i "pierdolisz", a te słowa również się kojarzą z seksem. Może czytała to jakaś kobieta, która ma problem ze swoimi piersiami a ty się chwalisz na ogólnym czacie, że otrzymujesz tego typu treści i zrobiło jej się w związku z tym przykro? Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie monitora, mogło to być niesmaczne 😉

• Lubię to 5

• cmKazet zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.