Skocz do zawartości

Skarga na Anetaaaa

matjas

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: zrytyleb
Nick oskarżonego: @Anetaaaa
Data zdarzenia: dzisiaj 
Powód skargi: niesłuszna kara która powinienem miec zdjętą
Opis sytuacji: ogólnie to wbilem teraz na serwer i chcialem jechac na robote ale widze ze nie mam prawka co ty wgl jest skoro Teyoki suport który mi nadał kare po napisanu apelki przezemnie i dogadaniu sie napisal ze kare apelacja przyjmuje i dlaczego niby dostaje prawko spowrotem ????  

Dowody: image.thumb.png.038507fa9325e5509a020454e4de3dad.png

Po pierwsze - Czemu mieszasz w to członka administracji, który nie ma z tą sytuacją nic wspólnego?

Po drugie- Jak widać w zakładce kar masz tylko jedno zawieszenie prawa jazdy - które jest zresztą wygasłe ręcznie przez członka administracji

Screenshot_2024-06-18-07-08-17-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.7f2b3e58622976da6e024b990a46b13e.jpg

Właśnie tu jest problem zapomniałem wczoraj dać ss z gry bo gdy podchodzę żeby wyjąć furę z przecho to pokazuje że mam zabrane prawo jazdy przez @Anetaaaa za odwalanie taksówka dlatego mieszam w to członka administracji 

Edytowane przez zrytyleb

• cmKazet zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.